Camerele frigorifice sunt  necesare in hale, fabrici de carne sau fabrici si hale pentru legume.Camerele frigorifice au rolul de a ajuta la conservarea si de a pastrat produsele proaspete. Camerele frigorifice sunt de mai multe tipuri: camere frigorifice pentru fructe si legume, camere frigorifice de congelare,camera frigorifica restaurant.

camere-frigorifice

Camerele frigorifice pentru depozitarea legumelor si fructelor sunt  construite din panou din poliuretan cu grosimile variind intre 60 mm si 80 de mm in functie de locul unde se afla.Temperatura dintr-o astfel de camere poate fi  +4 si +8 grade Celsius..Este important de stiut de dinainte ce legume si fructe vor fi depozitate pentru a se crea camera speciala acelor tipuri.

Camera frigorifica de refrigerare este construita din panou din poliuretan cu grosimile variind intre 60 mm si 80 de mm in functie de amplasament, Astfel de camere frigorifice sunt ideale la magazinele  situate la parter de bloc unde zgomotul sau factorul de zgomot al unitatii externe este o caracteristica importanta.

Camera frigorifica restaurant

Camerele frigorifice restaurant de refrigerare sunt construite din panou din poliuretan cu grosimile variind intre 60 mm si 80 de mm in functie de locul unde se afla.Imbinarea panourilor este facuta prin rupere termica, iar coltarele se inchid cu profil sanitar, de obicei CO100 si plinta.Avem experienta de a monta camere frigorifice in restaurantele situate la parter de bloc unde zgomotul sau factorul de zgomot al unitatii externe este o caracteristica importanta.Controlul temperaturii se face prin regulatoare Dixell sau Carel, marci reprezentate foarte bine pe piata romaneasca. Accesul la parametri este rapid si foarte usor de retinut.Tablourile de forta contin scheme tiparite, butoane de siguranta, dar si protectii pentru investitia dumneavoastra.

Intra pe camere-frigorifice.com si alege camera frigorifica de care ai nevoie.

 

 
Pentru mai multe informatii contactati-ne!

TELEFON: 0787.636.990 / 0760.602.552
EMAIL:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

butonsuna pus in index.php din tema